JAG, STORA OCH SMÅ POJKAR.

Mamma har dragit på kvällskurs. Toppen. Jag har precis sprungit till Konsum och handlat chips & dricka för ikväll lägger jag och pojkarna fötterna på soffbordet och tittar på fotboll.

Ikväll kanske vi till och med håller på samma lag. Det är i för sig mycket roligare om inte. Men för husfridens skull är det nog bra.


SPELAR DET NÅGON ROLL? NEJ KANSKE INGEN. KANSKE ALLT EGENTLIGEN.

Orkade bara stanna kvar på två timmar av de tre idag i skolan. Kände att jag störde allt och alla där jag satt och hostade och snorade om vartannat. Inte kul.

Inte heller kul att jag inte har tränat sen förra måndagen. Inte idag heller. Men kanske imorgon. Kanske.

Handlade förresten ett duschdraperi för femtio pistoler igår. Varför? Ja, det undrar jag med. Kommer väl till användning någon gång i framtiden, en dusch behöver jag ju när jag flyttar och då behöver man ju ett draperi.

Är rastlös. Rastlös. Kanske tittar på the Hills. Igen för tredje gången. Whitney är bäst, Heidi har silikonbröst. Intressant.


LÅNG, LÅNG TID.

I söndags när jag kände mig lite förkyld tänkte jag att C-vitamin är ju grejen för att bli frisk. Handlade lite mandelbiskvier och vaniljglass till nyponsoppan som stod hemma i skåpet.

När jag kom är det som vanligt. Paktetet är tomt men någon har ställt tillbaka det ändå. Ser ett till. Tänker att Ekström har tydligen börjat med lite retroförpackningar. Tittar på bäst före datum ...

mars 1996. Grattis. Nyponsoppan blev dålig för tolv år sedan.

Det underliga är att varje gång mamma städad skåpet har hon ställt tillbaka det halvfulla paketet. Underligt. Tolv år är nog lång tid för nyponsoppa.


I GET NERVOUS WHEN I FLY. I'M USED TO WALKING WITH MY FEET.

Sen sist då. I fredags hade jag planerat en fika med min egen Carrie Bradshaw som till slut blev en tur till Karlstad och inte hemma förrän halv åtta. Spontanitera mera. Gick till Honom, hade handlat mat som jag skulle laga men somnade i soffan. Vilket för övrigt symboliserar hela helgen, att somna i soffan.

I lördags hade jag feber men städade mitt rum och gick ut  på kvällen. Åkte till Carrie, tjatade hål i huvudet på varandra på ett bra sätt och sen kom våra andra vänner och vi gick och bowlade. Det gick inte bra.

På statt var det vatten för min del. Billig kväll, och dessutom helpigg på söndagen. Gick och handlade frukost klockan nio och myste i soffan under täcket där jag, just det, somnade.

Nu blir det en lugn och fin månad. Känns ganska fint. April ska jag sköta mig i skolan, träna och spela matcher, umgås, äta glass i solen och fundera lite på framtiden.

RSS 2.0