MADDE MINNS.

1. gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? en hel del saker

2. höll du några av dina nyårslöften? ger inga
3. blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej 

4. dog någon som stod dig nära? nej
5. vilka länder besökte du? england x2, grekland

6. är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? en lite jämnare tillvaro, 2007 har varit ett riktigt bra år men det har också haft riktiga bottennapp 

7. vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas? 15 maj, 14 juni, 17 juni, 15 juli, 1 oktober

8. vad är det bästa som hänt dig år 2007? jag har lärt mig mycket om mig själv, både genom egna upplevelser och genom andra människor

9. största misstaget? inget
10. har du varit sjuk eller skadat dig? inget allvarligt
11. bästa köpet? köper bara en massa skräp

12. vad spenderade du mest pengar på? skräp

13. gjorde någonting dig riktigt glad? ja

14. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? ingen speciell 
15. var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare än gladast men också ledsnare än ledsnast, men det glada väger över
16. vad önskar du att du gjort mer? tagit vara på tiden
17. vad önskar du att du gjort mindre? oroat mig över saker jag inte kan kontrollera
18. hur tillbringade du julen? med min mamma, min pappa, min lillebror, mormor och morfar

19. blev du kär i år? ja

20. hur många one night stands? 2 497
21. favoritprogram på tv? Grey's Anatomy och Heroes (på TVn, ehm .. jo)

22. hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? nej, hatar inte så många
23. bästa boken du läste i år? the long way down av Nick Hornby

24. största musikaliska upptäckten? massa
25. något du önskade dig och fick? ja, både viktiga saker och mindre viktiga, världsliga saker och sånt som kommer att vara med mig lång tid framför

26. något du önskade dig men inte fick? ja, men det spelar mindre roll

27. årets bästa film? kan inte säga en

28. vad gjorde du på din födelsedag 2007? tyckte att nitton var en rätt värdelös ålder

29. de bästa nya människorna du träffade? alldeles för många för att nämna här, både ny-nya helt och hållet och såna som jag har kommit närmare på ett nytt sätt

30. hur skulle du beskriva din stil år 2007? enfärgad

31. vad fick dig att må bra? snälla människor

32. vilken kändis var du mest sugen på? jude law, givna grisar

33. vem saknade du? vänner som lämnade landet, och vänner när jag lämnade landet

34. favorit månad? hela sommaren, från sista proven i maj, relax-resa till Grekland, studenten, balen och partysommaren

35. finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? nej. jag har accepterat var jag är i livet och det känns rätt okej.


MÖRKA NÄTTER.

Jag har en förmåga att tycka lite för synd om mig själv. Känna efter lite för mycket. Och jag tycker alltid att jag är mer sjuk än vad jag är.

Igår hade jag det värsta magknipet jag någonsin har varit med. Trodde jag skulle börja grina. Men det gick över lika fort som det dök upp. Istället somnade jag in till en otäck mardrömsnatt. Vaknade flera gånger, kallsvettig och övertygad om att någon lutade sig över mig. Ville skrika men fick inte fram ett ljud. Otäckt.

DON'T MESS WITH THE DRESS.

42357-76
2007 har varit toppenuppåt och bottenneråt. Men ändå värt att fira. Och vem behöver en lyckad nyårsafton om man får gå klädd så här. Kvällen skulle vara gjord från början.

Paljettbasker. Silverkedja till armband. Schnyggste klänningen någonsin, i alla fall på bild. Tokhöga konklackar och såklart en ovärderlig diamantklocka med satinband. Mhmm.

STÄNDIGT DENNA PRESS.

Ikväll ska jag träffa mina gamla klass från gymnasiet. Tänk att man träffade dom varje dag i tre års tid och nu kan det gå flera månader utan att jag tänker på vissa utav dom. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tycker att det ska bli spännande.

Alla kommer ju så klart inte. Vissa kommer jag att sakna, kanske mest för att jag förknippar gymnasietiden med dom. Men vad ska man göra när man befinner sig på andra sidan jorden. Det är nog lite för mycket begärt att be dom flyga hem för en kväll.

Pressen då? Jo, alla kommer fråga vad jag sysslar med nu för tiden. Och vad jag sysslat med sen sist. Och kanske ännu viktigare, i min studentmössa står det något i stil med "jag diggar din klädstil" och det om något är väl viktigt att leva upp till. Shit, måste fundera vad jag ska ha på mig. För jag vill ju fortfarande vara coolast i klassen.



DÅ BLEV DET KVÄLLEN.

Lyckad kväll igår. Galet lyckad kväll igår. Inte ett bekymmer i världen.

Bara att det regnade när vi gick hem och att jag på ett mystiskt sätt tappade mobilen. Men vem bryr sig egentligen? Torr blev jag ju när jag kom in och telefonen hittade en vänlig själ och skickade ett sms till min far som hämtade den i morse.

Trevligt förkrök, dansade hela kvällen lång och somnade bredvid den jag allra helst sover bredvid.

Har jag nämnt att det var en galet lyckad kväll?

INTE LÄNGRE.

Just det. Glömde nästan.

Jag behöve inte längre vara rädd för att min pappa ska komma på mig med att fila och måla naglarna framför datorn.

Precis vad jag gör i skrivande stund.


FÖRBEREDD.

Sitter man här med mat i magen och laddad till tusen. Lyssnar på Daft Punk och sittdansar i sängen. Ikväll blir det dock mer än bara sittdansa. Här ska det slås klackar i taket.

Funderar över viktiga saker. Som till exempel exakt hur många bitar sill jag har ätit på två dagar, men kanske ännu viktigare ... vad ska jag slira runt i ikväll. För även om jag har visat mig ute i stan både en och två gånger under hösten finns det ju dom som kommer hem för den här helgen och denna helgen endast. Gäller att gör intryck. Visa vad dom missar liksom. Viktiga grejer.

Julen har i alla fall varit precis så bra som man kan önska.

HERE & NOW.

42357-72
Äsch, det är lika fint att vara hemma så här runt jul. Nästan lika fint. Det fattas bara en brasa och lite snö, annars så. Här och nu skulle jag gärna mysa i en bomullskofta, avslappnat linne, vrålturkos mössa med tofs, mörkgrå leggings, ballerinaskor i cashmere med rosett och blinga till det med en ren i guld. Nina Ricci, A&F, Missoni, Marni, Ballantyne och Digby&Iona.

Inte riktigt men nästan. Iförd leggings, bomullsklänning, munkjacka och sockor med sockiplast ska jag snart pussas och öppna paket.

WHEN & THEN.

42357-71
Som jag nog tidigare har nämnt skulle jag mer än gärna spendera den här julen någon annanstans. Gärna långt bort där solen alltid skiner. Dagen innan julafton skulle jag där och då gå klädd i en tunn och luftig blus från Stella McCartney, ett par sandaler med lövapplikationer från Prada, ett par tonade solglasögon från Dior och varför inte ett par korta bomullshorts från Abercrombie&Fitch. Ja, men se där.

I THOUGHT I'D LET YOU KNOW.

Jag letar efter den där känslan man hade kvällen innan julafton när man var liten. Eller mindre i alla fall. Men den kan man nog aldrig återskapa. Det spelar ingen större roll. Jag är nöjd med känslan jag har nu. Egentligen behöver jag inte jul för att känna så Här, och uppskatta det Här men det blir lite mer uppenbart.

Nog om det.

Dan för doppardan har bjudit på ett litet äventyr. Vek ihop en julklapp på mitten och på mitten igen för att den skulle passa i brevinkastet. Säkert är den jättefin där den ligger innanför dörren. Säkert. Men det är väl insidan som räknas.

Med Dig är jag den jag vill vara och jag vill vara med Dig.

DON'T MESS WITH THE DRESS.

42357-70
Nu ska jag gå för att dricka glögg. Om jag någon gång i en tid långt bort skulle bli inbjuden till ett glöggpartey av rang skulle jag överväga att gå klädd i så här.

Jacka, Forever21, fin. Stickad klänning, Missoni, toksnygg. Röda skinnhandskar med liten väska, Lutz. Sandaler med remmar och paljetter, Changel. Galet fina. Matchande örhängen, Erickson Beamon.

Nej, nu bär det av för mig, mina svarta byxor, vita topp och jeansväst. Mhmm, glamour inte sant?!

SÖMNLÖS.

Har inte sovit värst mycket inatt. Inte för att jag varit ute och slirat utan för att, ja ... jag kunde inte sova helt enkelt. Låg och tänkte på mina nya strumpbyxor jag köpte igår. Seamless. Sömnlösa. Sömnlösa? Låg och funderade på om det inte heller kunde sova. Det är kanske därför de går sönder så fort, för att de inte får tillräckligt men sömn, sönderstressade strumpbyxor.

Jag vet, jag tänker för mycket.

Idag snöar det. Fint. Kanske blir jul i år också.

PÄRLAN.

Nyss hemkommen från Karlstad.

Underbart att få träffa Josefine igen. Hon är verkligen en riktigt pärla. Jag har aldrig förut stött på någon som henne och jag tvivlar på att jag kommer att göra det. Jag är stolt över att ha fått lära känna och att få vara hennes vän.

Josefine är en doer. Hon tänker inte så mycket, hon är orädd, spontan och ödmjuk. Ja, allt som jag själv önskar att jag vore ibland.

Jag gillar helt enkelt Josefine. Om alla vore som henne vore världen ett ruskigt bra ställe att leva på.


VANESAK.

Jag tycker att jag har haft en busy vecka. Men det har jag nog inte med andra människors mått mätt. Kanske dags att börja vänja sig vid att ha något planerat varje dag.

Snart sätter jag mig på femhundringen och svänger en stund till Karlstad. Också något jag behöver vänja mig vid igen. Josefine är back in Svedala och jag är nyfiken på vad framtiden har att erbjuda henne. Lite pengar ska jag nog också göra av med. Med betoning på lite.

Måste handla något till Någon eftersom Någon handlade till mig utan att jag visste det. Jag har både begränsad budget och sen måste paketet få plats i brevinkastet. Tål att funderas över.

WOULD PAYING ONCE OR MAYBE TWICE BE REALLY SUCH A CRIME?

Igår var en trevlig lördagskväll. Filmmys när det är som bäst. Jag somnade. Först en gång, sen en gång till och till slut också en tredje gång. Men det var lika bra för det. Ibland njuter man lika av sällskapet även om man sover. Kanske ännu mer.

Söndagen har bjudit på barnvakteri.


WRITE IT, GET IT, PASTE IT, SAVE IT.

Hav eller sjö TV eller dator Höst eller vår Jul eller påsk Svart eller vit Ipod eller Mp3 VH1 eller MTV Rosa eller lila Hund eller katt Guld eller silver Bad eller dusch Sko eller sandal Afrika eller Asien Löshår eller äkta Mobil eller telefon Klänning eller kjol Blond eller brunett Lägenhet eller hus Vanilj eller choklad Ring eller halsband Jordgubb eller hallon Nyår eller Midsommar Långt hår eller kort hår Nagellack eller läppstift Bil eller buss Sanning eller konsekvens Blåa ögon eller bruna ögon Jeans eller leggnings Snowboard eller skidor Harry Potter eller Lord of the Rings Berg-och-dalbana eller vattenbana Plugga eller arbeta Christina Aguilera eller Britney Spears Stjärnor eller månen Vinter eller sommar


Kommentar? Havet luktar gott. TV kan man titta på på datorn. Skor eftersom mina tår är f u l a. Asien är spännande, vill till Japan och Kina och Kambodja och Vietnam ... Jag är naturligt blond men hjälper det på traven ibland. Bor i hus men vill inget hellre än flytta till en egent lägenhet. Har blå ögon men tycker det är galet fint med bruna. Älskar riktigt sommar lika mycket som jag älskar riktigt vinter, tyvärr är något sällan på riktigt.


PILLUTTA MIG?

Går tydligen under nytt kodnamn.

Maddicken.

Bättre än Madde Andersson måste jag säga. Det låter som en billig Slitz-brud har jag hört.


ALLTING FICK BLI SOM DET VILLE. OCH ALLTING FICK BLI SOM DET BLEV.

Nykter helg. Igen. Var laddad till tusen. Men nej. Igår var jag sugen, sugen, sugen men då var det ingen annan som hängde på. Istället hade jag toktrevligt tjejmys med tacos, glass och film.

Som sagt toktrevligt. Pratade om allt och ingenting. Om speciella människor, både på det bra och det dåliga sättet. Mest på det dåliga så klart.

Idag är jag däremot noll redo för att slå klackarna i taket. Speciella människor är anledningen. Speciella på det mindre bra sättet. Men tänk vad pengar jag sparar på fyllekontot, dom ska jag sätta sprätt på juldagen och nyår istället.

Blir toppen att äta lasagne i ett julstädat hus och senare försöka bestämma vilken av alla filmer jag ska se.

HO, HO, HO.

Snyggaste julkortet någonsin fick jag från over there.

A very merry ho, ho, ho.
With a little Christmas dough, dough, dough!

NU BÖRJAR DET.

Gjorde som sagt julgodis igår. Knäck och någon taskig imitation av Leilas Rocky Road. Det fanns inga marshmallows på lilla Konsum och jag orkade inte gå till stora. Därför fick det bli skumsvampar. En liten överraskning sådär i chokladen.

Fick hjälp också. Han gjorde fin knäck. Min halva såg ut som ett krigsfält.

Sen byte jag en diskning mot en middag. Tyckte jag var ett rättvist byte.

Nu börjar julen också. Idag fick jag julkort från min morbror och hans fru i the US of A. Innehållet var välkommet. Mycket välkommet. Ska försöka hinna ner på stan och översätta det. Om ni vet vad jag menar.

FÖR MYCKET AV DET GODA.

Har varit vaken sen halv sju. Behöver jag nämna att jag tror att jag är utvilad? Jag är utvilad.

Men är det någon morgon man ska vara uppe med tuppen utan att man behöver vara det så är det väl på Lucia. Inte för att jag ser en ljuskrona så långt ögat kan nå. Men vi har en på bordet, det och en lussebulle till frukost och det blir finemang.

Bra att jag är utvilad förresten. Har lovat alldeles för mycket i helgen. Party på fredag är fortfarande osäkert, men på lördag blir det till att slå klackarna i taket. Dessutom har jag träning mellan tio och tolv, jag har lovat mamma att stå i givakt för städning och på söndag ska jag barnvakta klockan elva.

När jag väl gör något så gör jag det ordentligt.

Idag ska jag göra julgodis. Ringer nog och ber om lite hjälp.

Har också fixat julklappar till mamma och pappa så här på morgonkvisten.

Internet är finemang.


DON'T MESS WITH THE DRESS.

42357-63
Liten och lila klänning, Joseph. Vackert, vackert armband, H. Stern. Skor, Topshop. Snygga. Heta. Ja. Väst, Topshop. Hård portmonä, Devi Kroell. Om jag kunde skulle jag.

TRAGISKT, TRAGISKT. MEN MAGISKT, MAGISKT.

Idag har varit en sån där fin vinterdag då solen skiner. Utan snö förstås. Tror jag. Har legat under täcket hela dagen och myst. En ganska trevlig syssla. Något jag är fruktansvärt bra på.

Har ätit Lingongrova med messmör. Pratat om konstiga saker som bara vi pratar om. Lekt ordlekar. Ja, en bra dag helt enkelt.

Vet också vad jag ska ha för mig till våren. Plugga en fristående kurs i Karlstad. För att mjukstarta inför en riktigt utbildning. För nästa höst flyr jag nog stan. Göteborg? Lund? Linköping? Uppsala? Tål att tänkas på.


KANSKE LITE JULSTÄMNING ÄNDÅ.


SKAPA STÄMNING.

42357-61
julen var närmare för två veckor sedan än idag.

Jag är noll sugen på jul. Noll.

Jag äter pepparkakor. Jag bakar lussekatter. Jag lyssnar på julmusik. Jag tänder julstjärnan. Men inget. Idag har jag till och med på mig den juligaste tröjan av dom alla. Röd och stickad med renar och snöflingor på. Fin. Men fortfarande inget. Inte ett dugg.

I år hade vi lika gärna kunnat åka bort över julen. Långt bort.

Jag är inte deppig. Bara inte sugen på jul. Mår faktiskt bättre än på länge.

Det kommer nog. När man minst anar.

IT'S THOUGHTS LIKE THIS THAT CATCH.

Skräpmaten har invaderat mitt liv. Det senaste dygnet har jag ätit en halv påse chips, en godispåse, druckit en och en halv dricka och ätit hamburgare. Jag lever det goda livet.

Tittade på film igår. Sagan om konungens återkomst. Extended edition. Efter lite drygt en timme sa mitt sällskap att vad bra, vi hinner nog se en film till. Pyttsan. Hela natten tog det.

Idag har jag svängt till Karlstad.

Nu ska jag ha lite namnsdagsfika eftersom det uteblev igår. Jag heter Madelene, men vi firar bara Anna-dagen. Jag klagar inte, pengar och kakor tackar jag aldrig nej till.

Fin låt så här på måndagskvällen. The Postal Service - Such great heights.


HYLLA DEN SOM HYLLAS BÖR.

42357-60
Jag fullkomligt älskar mina silversandaler. Älskar. Så vackra. Så fina. Så underbara.

Lite synd att det är ruskigt obekväma.

Och att de är svåra att gå i. Men stå still går ju alltid.

NÄR MAN INTE HAR EGNA, TA AV ANDRA.

Lugn helg för mig som sagt. Tur då att man har vänner som har kört med gasen i botten så att man får höra lite fyllehistorier.

Det var bland annat någon som satt och väntade på trappan hemma hos pojkvännens familj. Efter att förgäves letat efter extranyckeln la hon sig på trappan när helt plötsligt pojkvännens mamma sticker ut huvudet klockan halv tre och undrar vem som är där.

Min vän är full och försöker med tankekraft övertyga sin pojkväns mamma att hon drömmer (när hon berättar historien vevar hon med händerna framför ansiktet och säger "du drömmer, du drömmer"). Det funkar inte så hon ber om ursäkt och kramar om den stackars mamman sju gånger samtidigt som hon säger förlåt.

Efter det går hon in och slocknar på sängen. Hah.

Över till något helt annat. Jag målar naglarna framför datorn. Förlåt pappa.

SÅ DET HÄR ÄR VAD DOM KALLAR SÖNDAG?

Lugn helg. Behövdes verkligen. Även om den inte har varit så där toppenbra som en galen helg kan vara.

Nästa helg lär det bli ändring. Fredag och lördag. Back in business igen.

Idag har varit en lång dag, söndagar är inte så dumma när man inte ligger i sängen och det tar emot att lyfta pekfingret.

Spelade fotboll i morse. Svängde på stan med Amanda. Lina joinade oss på en fika. Middag med familjen. Och nu One Tree Hill. Lite senare blir det film med någon som inte har haft en lika händelserik söndag. God morgon klockan fyra.

Jag saknar inte mina vanliga söndagar. Men det är fan värt det om man har en spårad lördag.

Om inte annat så har man en anledning att ligga i sängen hela dagen. Utan dåligt samvete.

Samvete? Nej, jag vet, något sånt har jag inte i vanliga fall heller.

PRESTATION UTAN ÅNGEST.

Jag har länge varit så rädd för att göra fel att jag har struntat i att försöka helt och hållet. Allt ifrån att prata med någon jag inte känner till att börja övningsköra. Tragiskt. Men det har vänt. Tack vare fina vänner och andra som uppskattar mig har jag nog lyckats komma över det.

Jag har inte börjat övningsköra än. Men det kommer. Det kommer.


SÅ ÄRLIGT ATT DET GÖR ONT.

Han gick en hel dag och undrade vad det var som kändes konstigt. Sen förstod han. Han saknade mig. Han längtade efter mig. Det är stora ord för att komma ifrån Honom. Sen fortsatte det. Han pratade, jag lyssnade. Han pratade, jag kramade.

Jag är stolt att han känner förtroende för mig, att han litar på mig. Det betyder mycket för mig. Mycket.

Även om vi inte har pratat om det mer idag så finns det där. Och det blir så galet mycket roligare att skratta när man vet hur det är att gråta.

Hjälp vad vi har skrattat.

MED PÅ ETT HÖRN.

Ikväll är det pojkkväll. Plus en. Alltså ska jag, Lillebror och pappa äta pizza och feta i soffan. Men jag förråder inte det kvinnliga könet, för rätt var det är överger jag dom och ägnar en stund åt nya ELLE.

Det här med pizza också. Varje gång jag äter pizza säger jag något i stil med "åh, det var längesen, vad gott det ska bli". Men sanningen är den att det inte är så långt emellan pizzorna. Jag undrar vem jag försöker lura, vilken bild jag försöker ge av mig själv? Antagligen är det mig själv jag försöker lura. Inbillar mig själv att jag sällan äter pizza. Just det, har jag nämnt att jag nog har en störning någonstans.

Idag har jag i alla fall träffat Amanda. Vi köpte (köpte, jag skäms) lussekatter och wienerbröd, tittade på TV och pratade pojkar. Som vanligt ungefär.

Måste också säga att för tillfället är inte livet svart eller vitt. På ett bra sätt är jag i någon slags gråzon.

SLUTAT FISKA, DÅ NAPPAR DET.

Jag har alltid varit väldigt svag för komplimanger. Som alla andra antar jag. Men jag har suktat så efter dom att jag har lagt ut beten på dom mest underliga sätten. Jag har liksom fiskat efter en komplimanger. Hur dumt som helst, och det allra dummaste är att det aldrig har funkat. Och då menar jag aldrig.

Jag undrar om det är för att jag tänker så långsökt så ingen förstår min slutledningsförmåga och därför inte förstår att jag vill ha en komplimang. Eller också är jag ruskigt genomskinlig. Och vem vill säga något fint till någon som ber om det?

I alla fall har jag slutat med det här. Och vad tror ni händer? Jo, fina kommentarer haglar. Från de mest oväntade får jag höra hur fin och rolig och söt och smart jag är. Men jag har lovat mig själv att inte gå och bli mallig.

Det vore ju hemskt. Med ödmjukhet ska dom tas.

Komplimangerna alltså.

TODAY IS A GOOD DAY. JUST A SCRATCH ON MY EGO.

Mamma hittade fina grejer i Karlstad. Men det finaste köpte hon inte och tur var väl det. Då hade jag blivit så sjukt avundsjuk att jag nog hade sagt upp släktskapet. Något som skulle vara svårt eftersom det är hon som försörjer mig. En galet vacker kjol från Carin Wester var det i alla fall.

Själv kom jag hem med två fin fina kjolar från HM. En kort med volanger, nyåar? En med hög midja, kraftiga dragkedjor och tajt över rumpan. Utmärkt. Rumpan är ju liksom min favoritkroppsdel. Ett svart linne blev det också, men det är nästan inte värta att nämna. Men nu har jag ju gjort det ändå. Jaja.

Ikväll ska jag till Honom. Men han har annat för sig för tillfället, för till skillnad mot mig så har ju han ett liv.

Jag måste dessutom börja skriva rubriker som passar till inlägget. Börjar förvirra mig själv till och med.

DON'T YOU WORRY, FRIDAY'S NOT THAT FAR AWAY.

Glömde ju att det har varit helg också. En riktigt spårad sådan. Riktigt spårad.

I fredags bowlade jag och sen fortsatte kvällen åt fel håll. Neråt, i mörkret. Som tur var jag inte ensam, eller jo, i dimman var jag ensam, men inte ensam ensam. Om ni fattar.

Lördagen var detso mer spännande. Trion ägde dansgolvet. Även om kvällen fick ett mycket konstigt slut så var den toppen. Konstigt? Ja, någon skulle lära mig något. Någon ville lära mig att ta det jag vill ha och visa att jag vill ha det. Fin tanke. Men mycket konstigt sätt att lära mig något på.

Nu ska jag till Karlstad med mamma. Hon ska handla något fint. Jag ska inte handla något. Jag känner på mig var detta ska sluta.

OM VÄGARNA VAR LÅNGA

Det är så förbannat grått att jag tror jag snart lägger mig ner och dör. Skönt att jag är lite sjuk så att jag har en vettig anledning att gnälla och ligga under fjorton filtar i soffan. Det är ungefär vad jag har gjort i dagarna tre. Eller i dagarna två i alla fall. Idag steg jag ur pyjamasbyxorna, tvättade håret och borstade tänderna. Vilken ansträngning.

Idag gick ett av mina armband sönder också. Alla mina armband betyder något för mig, för att jag fått det av någon som betyder något eller för att stunden då det först hamnade runt min handled betyder något. Det som gick sönder betyder London för mig så det kanske var bra att det gick sönder så att jag kan åka dit och skaffa nya minnen och nya armband.



RSS 2.0